Current track

Title

Artist

Nie gra? KLIKNIJ TUTAJ

Current show

Wsłuchaj się!

14:00 18:00

Current show

Wsłuchaj się!

14:00 18:00

Upcoming show

Piłkarska Fraszka

16:00 17:00

Background

V edycja konkursu promującego Wewnętrzny System Zapewniania Jakości Kształcenia

Napisany przez , 17 marca 2019

Już  po raz piąty ogłoszono konkurs promującego Wewnętrzny System Zapewniania Jakości Kształcenia skierowanego do studentów, doktorantów i słuchaczy studiów podyplomowych Uniwersytetu Jana Kochanowskiego w Kielcach.

Tradycyjnie organizatorem konkursu z zakresu promowania wśród studentów Wewnętrznego Systemu Zapewniania Jakości Kształcenia,  jest Uczelniana Komisja ds. Jakości Kształcenia. Patronat  Honorowy nad  konkursem objął J.M Rektor – prof. zw. dr hab. Jacek Semaniak. Prace konkursowe można składać do 9 kwietnia 2019 roku, do godz. 11.00. Dla laureatów przewidziano atrakcyjne nagrody rzeczowe.

Konkurs obejmuje przygotowanie różnych form promocji, w następujących kategoriach:

forma literacka lub publicystyczna – tekst (np. opowiadanie, esej, reportaż, felieton etc.), niepublikowany wcześniej w całości ani we fragmentach.

forma plastyczna – dzieła wykonane w dowolnej technice warsztatowej (malarstwo, grafika, rysunek, techniki mieszane – kolaż) lub komputerowej (dzieła w całości zrealizowane przy pomocy komputera lub za pomocą aplikacji i cyfrowych urządzeń) będące autorskimi rozwiązaniami nie naruszającymi praw osób trzecich; format prac plastycznych nie mniejszy niż A3.

forma multimedialna (fotografia, film) – obrazy, filmy, instalacje, w których znaczącą rolę gra użycie mediów cyfrowych; prace z obróbkami graficznymi wykonanymi przy pomocy programów graficznych, dostarczone na nośnikach cyfrowych lub analogowych będące autorskimi rozwiązaniami nie naruszającymi praw osób trzecich.

Więcej szczegółów znajduje się w regulaminie konkursu.


Opinie czytelników

Pozostaw komentarz

Twój email nie będzie opublikowanyWymagane pola są zaznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.