Current track

Title

Artist

Nie gra? KLIKNIJ TUTAJ

Current show

Magazyn Sportowy

10:00 12:00

Current show

Magazyn Sportowy

10:00 12:00

Upcoming show

Wsłuchaj się!

12:00 16:00

Background

Konkurs promujący Wewnętrzny System Zapewniania Jakości Kształcenia

Napisany przez , 12 marca 2018

To już IV edycja konkursu promującego Wewnętrzny System Zapewniania Jakości Kształcenia skierowanego do studentów, doktorantów i słuchaczy studiów podyplomowych Uniwersytetu Jana Kochanowskiego w Kielcach w roku akademickim 2017/2018

Organizatorem tej, jak i poprzednich edycji konkursu z zakresu promowania wśród studentów Wewnętrznego Systemu Zapewniania Jakości Kształcenia,  jest Uczelniana Komisja ds. Jakości Kształcenia. Patronat  Honorowy nad  konkursem objął J.M Rektor – prof. zw. dr hab. Jacek Semaniak. Prace konkursowe można składać do 20 kwietnia 2018 roku, do godz. 14.00. Dla laureatów przewidziano atrakcyjne nagrody rzeczowe.

Konkurs obejmuje przygotowanie różnych form promocji, w następujących kategoriach:

forma literacka lub publicystyczna – tekst (np. opowiadanie, esej, reportaż, felieton etc.), niepublikowany wcześniej w całości ani we fragmentach.

forma plastyczna – dzieła wykonane w dowolnej technice warsztatowej (malarstwo, grafika, rysunek, techniki mieszane – kolaż) lub komputerowej (dzieła w całości zrealizowane przy pomocy komputera lub za pomocą aplikacji i cyfrowych urządzeń) będące autorskimi rozwiązaniami nie naruszającymi praw osób trzecich; format prac plastycznych nie mniejszy niż A3.

forma multimedialna (fotografia, film) – obrazy, filmy, instalacje, w których znaczącą rolę gra użycie mediów cyfrowych; prace z obróbkami graficznymi wykonanymi przy pomocy programów graficznych, dostarczone na nośnikach cyfrowych lub analogowych będące autorskimi rozwiązaniami nie naruszającymi praw osób trzecich

Więcej szczegółów znajduje się w regulaminie konkursu.


Opinie czytelników

Pozostaw komentarz

Twój email nie będzie opublikowanyWymagane pola są zaznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.